CLOSE

Магнитные закладки в КиевеМагнітні закладки в Києві

Магнітні закладки останнім часом стали недорогим, функціональним і універсальним продуктом, виробництвом якого займається компанія “Фабрика поліграфії”.

Такий рекламний сувенір з легкістю прикріплюється на сторінках і не випадає з улюбленої книжки або тижневика. Магнітна закладка може бути будь-якої форми, при цьому книжкова закладка буде довготривалим ефективним розповсюджувачем рекламної інформації, яка розташовується на ній. Рекламний малюнок на магнітній закладці – це висікається картонна смужка, яка прикріплюється до магнітного вінілу.

Закладки на магніті для книг є корисним і оригінальним сувеніром. Крім того, що такі закладки на магніті служать дуже зручним аксесуаром (завдяки магнітним властивостям з’являється можливість не тільки виділити саму сторінку, але і будь-яке місце сторінки-певний рядок).

Завдяки великій вільній площі ми зможемо розмістити на ній будь-яку рекламну інформацію про Вашу компанію. Слід враховувати те, що дана інформація буде підсвідомо асоціюватися з книгою – традиційним джерелом знань, зі стабільністю і надійністю.

Магнітні закладки в Києві замовляють переважно ті компанії, які планують проводити рекламні компанії серед потенційних клієнтів. У їх якості можуть виступати крім партнерів по бізнесу ще й рядові споживачі – звичайні домогосподарки.

У більшості випадків магнітні закладки призначені для підтримки перспективних відносин серед споживачів рекламованої компанії, покупок. Компанія “Фабрика поліграфії” пропонує вам виробництво магнітів-закладок за низькими цінами, усвідомлюючи що вони дуже корисні і оригінальні в якості сувеніра.

Дарувати такі рекламні сувеніри зручно на будь-яких рекламних заходах, будь-якій торговій точці в якості невеликого презенту до продукції, що купується.  Таке приємне поширення неодмінно викличе у покупців досить таки позитивне ставлення до рекламованого бренду.

Одним з найбільш ідеальних місць поширення такої продукції є магазини з дитячими книгами. Крім цього, також можна вкладати такі магнітні сувеніри в упаковки з товарами.

Компанія “Фабрика поліграфії” займається виготовленням рекламних магнітів та інших сувенірів, які швидко і ефективно допоможуть просунути Вашу компанію. У нашому арсеналі ви зможете знайти велику кількість різноманітної продукції на основі магніту, серед яких присутні і магнітні закладки. Закладки на магніті – це прекрасний аксесуар для тижневиків, підручників, адже завдяки магніту вони не випадають, тому неможливо втратити необхідну сторінку.

Замовити магнітні закладки в Києві ви зможете зателефонувавши нам за телефоном: + 38073-573-26-35.

Тільки у нас якісна продукція за доступною ціною.