Упаковка на замовлення в Києві

June 22, 2022 by

Упаковка на замовлення в Києві

Упаковка на заказ в Киеве

Упаковка з картону є дуже затребуваною, так як складно уявити собі якісну продукцію без привабливої упаковки.

Компанія “Фабрика поліграфії” займається виготовленням упаковки з картону вже не перший рік, тому ми знаємо всі тонкощі і нюанси даної справи. Ми маємо власне виробництво, яке розраховане на виготовлення стандартних і нестандартних коробок з різного виду картону з подальшим нанесенням кольорового друку.

Виготовлення упаковки з картону

Виготовлення упаковок від компанії “Фабрика поліграфії” має на увазі використання тільки якісних матеріалів. Ми виконаємо Ваше замовлення в короткі терміни, при цьому якістю продукції ви будете задоволені. Відзначимо, що ми комплексно підходимо до процесу виготовлення упаковок: виготовлення штанцформ, виготовлення упаковки, нанесення кольорового друку, післядрукарські роботи, доставка замовлення.

Замовити картонну упаковку в Києві

Погодьтеся, що при сучасному способі життя, картонна упаковка на замовлення – просто незамінна. Картонна упаковка, подарункова упаковка, гофроящики-це основна продукція, виготовленням якої ми займаємося.

Ви також можете замовити і інші види упаковки, які ми виготовимо за індивідуальною конфігурацією і розміром.

Ви так само можете замовити у нас виробництво упаковки різного виду, а саме: коробки самозбірні на замовлення будь-якого формату і розміру, упаковку святкову та ін.

Подарункова упаковка в Києві

Саме упаковка є візитною карткою будь-якого товару. Красиві і яскраві подарункові упаковки можуть бути не тільки ідеальною рекламою товару, а й ефективним носієм інформації. На такій упаковці можна ненав’язливо розмістити контактні дані, логотип, корисну інформацію, які неодмінно кинуться в очі покупцеві і відкладуться в пам’яті.

Погодьтеся, що сьогодні картонна упаковка і подарункова упаковка застосовується практично в різних сферах, так як красива і функціональна “оболочка” допоможе привернути увагу потенційних споживачів, а відповідно допоможе збільшити обсяг продажів.

Компанія “Фабрика поліграфії” виготовить для вас якісну і привабливу упаковку, а також допоможе з дизайном майбутнього виробу. Наші фахівці індивідуально підходять до кожного замовника, тому кожна упаковка на замовлення буде унікальною.

Наближаються свята, тому подумайте про своїх колег, клієнтів, партнерів і презентуйте їм приємні сувеніри в корпоративній упаковці. Такий ненав’язливий презент неодмінно підніме настрій, а ви в черговий раз нагадайте про себе.

Замовити упаковку в Києві ви зможете в нашій компанії “Фабрика поліграфії . Вам достатньо зателефонувати нам за номером +38 095 77 55 995 і ми із задоволенням виготовимо для вас якісний продукт.