CLOSE

Елітна упаковка. Упаковка з палітурного картону

Компанія “Фабрика поліграфії” має в своєму штаті креативних і грамотних фахівців, які зможуть розробити оригінальну упаковку індивідуально під Вас. На сьогоднішній день, упаковка грає дуже важливу роль в просуванні продукції. Погодьтеся, що завжди падає вибір на той товар, упаковка якого більш презентабельна, цікава, незвичайна. Особливо, якщо товар тільки входить на ринок, його упаковка повинна бути настільки унікальна, щоб він мав перевагу над своїми конкурентами.

Ми із задоволенням розробимо і виготовимо елітну упаковку виходячи з Ваших побажань. Виробництво елітної упаковки будь-якої складності, елітна упаковка преміум класу.

Якщо ви хочете замовити елітну упаковку, тоді вам до нас. Ми пропонуємо своїм клієнтам виготовлення упаковки під замовлення. При цьому можна замовити елітну упаковку, замовити упаковку для подарунків і цінних товарів, замовити упаковку для бізнес подарунків.

Ми створюємо індивідуальний проект упаковки для вас, незалежно від вмісту. Наші менеджери проконсультують Вас виходячи із запитів і призначення такої упаковки і підкажуть який варіант найбільш оптимальний для Вас.

Ми займаємося розробкою і виготовленням упаковки вже не перший рік, тому знаємо всі тонкощі і нюанси даної справи. У нашому арсеналі є упаковки більш стандартного зразка, так і упаковки підвищеної складності з різноманітними перегородками, віконцями, 3D ефектом, висічкою, виконаних зі звичайного картону або дизайнерського паперу.

У нас Ви зможете замовити упаковку в корпоративному стилі, PR упаковку, елітну упаковку. Виходячи з призначення упаковки, ми зможемо запропонувати вам варіанти виконання. Ми гарантуємо високу якість, оперативність, барвистість, оригінальність та й в цілому правильний підхід і роботу з замовником.

Якщо ви плануєте брати участь у виставках, пропонуємо замовити вам промо упаковку, яка неодмінно стане відмінним маркетинговим інструментом і дозволить збільшити число продажів. Також при бажанні замовника можливе прикріплення будь-яких додаткових елементів до упаковки.

Компанія “Фабрика поліграфії” не пропонує вам стандартні рішення, ми займаємося розробкою саме вашої упаковки з нуля. Індивідуальний підхід, якість виконання, робота на результат, прийнятні ціни. Ми завжди працюємо так, щоб ви до нас повернулися, тому можете бути впевнені, що ми вас не підведемо.

Замовити елітну упаковку Ви зможете будь-яким зручним для Вас способом з розділу “контакти“.