CLOSE

Плоские магнитыПлоскі магніти

Для тих, хто хоче вийти на новий рівень рекламування нових товарів і послуг, а також просування наявної продукції. необхідні нові методи. Найефективнішим і не витратним способом реклами на сьогоднішній день є магніти.

Плоскі рекламні магніти давно завоювали популярність, так як самостійно рекламують товар на тривалій основі. Яскраві і барвисті магнітики можна роздавати на рекламних заходах, акціях і партнерських зустрічах. Не так давно, магнітики стали вкладати в упаковки з товарами, для цього кожен плоский магнітик вкладають в окремий невеликий поліетиленовий пакетик.

Рекламний плоский магніт включає в себе: шар магнітного вінілу, малюнок, захисна ламінація. Плоскі магнітики можуть бути як правильної форми (прямокутник або квадрат), так і довільної, все залежить від побажань клієнта. Відзначимо, що плоскі магнітики довільної форми коштують трохи дорожче, так як для їх виробництва використовують певні ножі для висікання.

Виходячи з мети застосування магнітів, ми із задоволенням підберемо для вас параметри магнітика так, щоб він якомога краще відповідав цим цілям. Наприклад, якщо основною метою є зацікавити якомога більше споживачів, тобто роздати магнітики на яких би вмістилося якомога більше контактних даних, рекомендуємо виготовляти плоский магнітик, розмір якого становить п’ять на п’ять сантиметрів з рівними краями. Якщо головною метою є виділення серед конкурентів, то прекрасно підійде плоский магніт нестандартної форми.

На сьогоднішній день, плоскі вінілові магніти є найбільш поширеними серед інших магнітів. Виробляються плоскі магніти з магнітного гнучкого вінілу. Сам процес виготовлення включає в себе: друк повнокольорового малюнка на папері, припресовка плівкою, (ламінування), накочування на Магнітний вініл, вирубку або порізку висікальною формою. Як відомо, плоскі вінілові магніти можуть бути як довільної, так і правильної форми. У більшості випадків замовляють саме квадратні або прямокутні вінілові магніти. Можливо також виробництво плоских магнітів правильної форми, але з закругленими краями. Основні переваги таких магнітів: невисока ціна і короткі терміни виробництва.

Вінілові магнітики дуже вигідна реклама, так як через свій тривалий термін служби, вони будуть нагадувати про Вашу компанію довгий час. При цьому, ефективний плоский магніт як для залучення нових клієнтів, так і утримання вже існуючих, так як ймовірність повторного звернення значно підвищується.

Чому саме плоский вініловий магніт?

– рекламні магнітики є в більш ніж 80% будинків;

– термін служби магніту становить від п’яти до десяти років;

– холодильник, на якому розміщений магнітик постійно на виду;

– кожен плоский магніт, розміщений на холодильнику залишає близько 14 000 відбитків в пам’яті за рік.

Плоскі вінілові магніти на холодильнику стали просто невід’ємною частиною сучасного населення. Їх застосовують для кріплення дитячих малюнків, списків покупок, записочок.

Плоскі рекламні магніти-це відмінний вибір для власників великого і малого бізнесу. Невисока вартість, великий тираж і тривалий ефект.

Компанія “Фабрика поліграфії” пропонує широкий асортимент плоских магнітів: магніти-календарі, магніти-фоторамки, Ммгніт-пазл і багато іншого. Ми виготовимо магніти за вашими ескізами або наші дизайнери розроблять привабливий зовнішній вигляд для вас.