CLOSE

Купить магнитные пазлыКупити магнітні пазли

З давніх-давен пазли для дітей вважалися найкращою розвиваючою іграшкою. З сотнями маленьких деталей дітки знайомляться сьогодні з самого дитинства, розміщуючи маленькі деталі так, щоб вийшло зображення, у дитини розвивається логічне мислення і дрібна моторика.

Спочатку пазли почали робити з дерева, при цьому це були не дуже красиві і до того ж дорогі ігри. Потім, з активним розвитком технологій, велику популярність завоювали пазли з картону. Спочатку така гра була придумана, як невід’ємна частина навчального процесу.

Компанія “Фабрика поліграфії” пропонує магнітні пазли, які неодмінно припадуть до душі вашому чаду. Магнітні пазли мають свої переваги в порівнянні з іншими різновидами такої розваги. Такі пазли мають більший розмір, вони набагато яскравіші і об’ємніші, а відповідно, малюкові цікавіше збирати. Магнітні пазли можливо прикріплювати на будь-яку металеву поверхню, в результаті чого вони не розгубляться і готова картинка не розсипається.

Пазли вважаються інтелектуальною грою, так як збираючи картинки, дитина не тільки розвиває логічне мислення, але і дрібну моторику рук і просторове сприйняття. На сьогоднішній день, найбільшою популярністю користуються звичайно ж магнітні пазли. Така барвиста і оригінальна гра буде дуже цікава як дорослому, так і дитині.

Що ж являє собою магнітний пазл?

Магнітні пазли в Києві – це магнітний лист, на який попередньо наклеєно або надруковано зображення на фотопапері, яке надалі ділиться на фрагменти. Такі магнітні пазли знайшли своє застосування не тільки як дитяча гра, але і як рекламний носій.

Можна зі сміливістю сказати, що рекламні магнітні пазли дуже привертають увагу. Основною ідеєю такого рекламного сувеніру є те, що споживач купуючи ту чи іншу продукцію, збирає з окремих елементів великий малюнок, який можливо залишити собі, прикріпивши на будь-яку металеву поверхню або обміняти на сувенір.

Для того, щоб замовити магнітні пазли недорого, Вам потрібно зателефонувати за номером: + 38073-573-26-35 і ми в короткі терміни виготовимо для вас магнітні пазли як за вашими, так і за ескізами наших дизайнерів.

Тільки уявіть собі, скільки рекламної інформації можливо розмістити на рекламному пазлі. Такі детальки можливо по одному вкладати в упаковки з товарами, в результаті чого потенційні споживачі будуть раді зібрати все зображення.

Даний набір може включати в себе будь-яку кількість фрагментів, але природно,чим більше деталей, тим цікавіше.

Наприклад, магнітні пазли, які ви плануєте роздавати на промо-акціях, не повинні складатися з великої кількості фрагментів, головною метою такого рекламного сувеніра є створення сприятливого враження про вашу компанію і продукцію, яку ви пропонуєте.

Такий цікавий і оригінальний рекламний сувенір як пазли з магніту, допоможуть забезпечити приховану і ефективну рекламу. Запитайте чому?

– потенційний клієнт завжди буде сприймати такий сувенір як гру, а не нав’язливу рекламу;

– магнітні пазли збиратимуть із задоволенням всі члени сім’ї, а відповідно, Ваша інформація буде постійно перед очима;

– магнітні пазли – це сувеніри, які протягом тривалого часу будуть нагадувати про вас, так як через кілька років вони не зіпсуються;

– рекламні пазли можливо прикріпити до будь-якої металевої поверхні, а якщо ще й зробити їх яскравими і красивими, то неодмінно захочеться розмістити їх на самому видному місці.